Jaarhoroscoop Leeuw 2022

Horoscoop Leeuw 2022 is uw gids die u helpt de Leeuw persoonlijkheid te begrijpen en te voorzien hoe het betrekking heeft op uw dagelijkse routine.

Sterrenbeeld leeuw: 23 juli - 23 augustus

Astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat zal het nieuwe jaar de Leeuw brengen op het gebied van liefde, relatie, werk en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Leeuw in 2022?

Leeuw algemeen

In het begin van het jaar zul je bedolven worden onder werkprojecten, persoonlijke projecten. Maar nadat Jupiter in mei het sterrenbeeld Ram binnenkomt, zul je de resultaten van al je inspanningen beginnen te zien. Het trots gevoel zal geweldig voelen, en al het geld dat je zult verdienen is nog beter!

Liefde & relatie

Het jaar 2022 wordt er een voor in de boeken omdat je op een nieuwe manier kunt toewijden aan de liefde en aan jouw (toekomstige) partner. Een groot deel daarvan is het helende werk dat je het afgelopen jaar hebt gedaan en dat je voortzet in 2022, dat zich concentreert op het in staat zijn om de dingen te zien zoals ze zijn en niet alleen vanuit jouw perspectief. Zorg ervoor dat je woorden van bevestiging geeft aan jouw (toekomstige) partner over hoeveel hun aanwezigheid voor je betekent.

Carrière

Als het jaar ga je overwegen hoe je materiële middelen beter kunt gebruiken. Plus, Jupiter zal in het Vissen sterrenbeeld staan en zal invloed hebben op je investeringen en gedeelde middelen. Denk: meer klanten, een zakelijke lening, of nieuwe investeerders. Voor sommigen zal dit zowel jou als jouw partner ten goede komen.

Als de sterren op één lijn staan, breng dan het nieuwe jaar in met de hulp van onze jaarlijkse horoscoop! Dit is een jaarlijkse voorspelling; het zal je het hele jaar door begeleiden. Het is gebaseerd op je verjaardag die precies moet kloppen. Nadat je.

Deze horoscoop is een voorbeschouwing van wat jouw toekomst in petto heeft voor 2022, gebaseerd op de meest recente transits en toekomstige astrologische aspecten voor Vissen.

De enige gratis horoscoop in de wereld geschikt voor alle sterrentekens. Deze site biedt astrologische voorspellingen gebaseerd op lengte- en breedtegraden van plaatsen zoals de Holland

Language