Ascendant:

Volgens de astrologie is je "Ascendant", of rijzend teken, een belangrijk punt in je geboortehoroscoop.

Wat is uw ascendant? Dit is het zodiakale punt dat boven de oostelijke horizon uitsteekt (of culmineert) op het moment van uw geboorte.

Ascendant: De Ascendant, of het rijzende teken, geeft de persoonlijkheid van de inboorling aan. Het wordt vaak beschreven als het masker dat de inboorling voor de wereld draagt.

je Horoscoop:
Geboorteuur:De Ascendant of het Opstijgingsteken is het belangrijkste punt in je horoscoop. Het is het beginpunt van alle dierenriemtekens in de horoscoop, en het Ascendant symbool wordt traditioneel gedefinieerd als het exacte moment waarop een persoon deze wereld binnenkomt.

Ascendant, of Ascendant, is een van de belangrijkste punten in de astrologie. Het is in feite een teken, dat overeenkomt met de stand van de Zon op het moment van onze geboorte. Dit punt wordt ook wel Opstijgingsteken of Rising Sign genoemd

De Ascendant (ook bekend als rijzend teken of prominent) is een van de belangrijkste factoren in de astrologie. Als u uw Ascendant wilt weten helpen wij u deze te vinden in de gratis Bloom Calculator.